MENUKAART

de keuken voor diner is open vanaf 17 uur

VOORGERECHTEN

CARPACCIO VAN RUNDERBIEFSTUK   12.50

MET PREI, PAPRIKA, KAPPERTJES, GEROOSTERDE PEPITA’S, PARMEZAANSE KAAS EN “JILLS” CARPACCIODRESSING

KANNIEKIEZEN  15.75

KUNT U NIET KIEZEN? DAN MAKEN WIJ TOCH EEN SELECTIE VAN DE VOORGERECHTEN VOOR U!

5 KLEINE VOORGERECHTJES GEPRESENTEERD OP 1 BORD

COCKTAIL duo   14.75

Noorse garnaaltjes met ijsbergsla, prei, appeltje en, en rivierkreeften salade
met avocado & cherry tomaatjes, beiden met huisgemaakte cocktailsaus

BOERENTOMATENSOEP   6.75

gemaakt door de chef, uiteraard rijk gegarneerd met ballen!

foccaccia caprese 10.50

krokante foccaccia bodem belegd met pommodori, bacilicum, mozzarella en zacht zoete balsamicostroop

charcutterie 11.50

dungesneden serrano, chorizo en Spianata romana, spaanse augurkjes en gemarineerde olijven

pokebowl kip 12.50

pokebowl met gerookte kipfilet, avocado, mango, parelcouscous en oosterse teriyaki dressing

portobello bolognese 10.75

portobello champignon gevuld met bolognese gehakt, italiaanse groenten, knoflook en gegratineerd met parmazaanse kaas

gravad lax 12.50

traditioneel met dille en mosterd gemarineerde verse zalm, dun gesneden en geserveerd op een bedje van salade en mosterd-dille dressing

brood met smeersels 5.50 voor grote trek 6.75

vers gebakken desembrood met tomaten tapanade, huisgemaakte kruidenboter en aioli

maaltijdsalades

ceasar salade

als voorgerecht 10.50 als hoofdgerecht 15.50

gemengde sla metgerookte kipfilet, uitgebakken spek, parmezaanse kaas, gekookt ei en ceasar dressing

gerookte zalm salade

als voorgerecht 13.50 als hoofdgerecht 17.50

gemengde sla, met gerookte zalm, pijnboompitjes, kappertjes, zongedroogde tomaatjes en french dressing

CARPACCIO SALADE

als voorgerecht 12.50 als hoofdgerecht 16.50

Dungesneden biefstuk op een flink bed van sla, pepita’s, prei, tomaat, kappertjes en Parmezaanse kaas, besprenkeld met Balsamico vinaigrette

alle salades worden geserveerd met stokbrood

GAAT U NAAR SOLDAAT VAN ORANJE?

LAAT HET ONS vooraf WETEN, DAN HOUDEN WIJ REKENING MET UW TIJD

HOOFDGERECHTEN

SPIES VAN BOTERMALSE GEMARINEERDE KIPPENDIJ (CA 200GR)   16.50

MET SATÉ SAUS, GEFRITUURDE UITJES, KROEPOEK EN FRITES

“DAMES” PORTIE  ( CA 100GR )   13.75

“ROSKAMMETJE” KOGELBIEFSTUK GEVULD MET KRUIDENKAAS    21.50

GESERVEERD MET ratatouille en saus van Provençaalse kruiden (KAN OOK ZONDER KAAS)

spare ribs  20.50

met heerlijke sonja-plum marinade, bereid in de oven en opnieuw gelakt, daarna valt het vlees gemakkelijk van de botjes af, met aioli geserveerd

kalfssucade 20.50

langzaam gestoofde kalfssucade, daarna krokant gebakken en geserveerd op knolselderij puree en kalfsjus met shii-takes

GAMBA’S VAN DE CHEF 18.50

In sweet chili gebakken gamba’s, geserveerd met ratatouille, room en rijst

bavette 21.50

gegrilde runderbavette, met gestoofde bistrogroenten en huisgemaakte café de parisboter

lamsrump 22.50

gebraden en getrancheerde lamsrump op een bedje van parelcouscous, voorjaarsgroenten en rode wijn-rozemarijnsaus

zalm 19.50

medium gebakken zalmfilet, op verse pasta met lichte beurre blancsaus

Vangst van de dag  € dagprijs

steeds wisselend en altijd vers

vlees of vega special € dagprijs

de chef maakt wekelijks een vlees en vega special van verse ingrediënten. vraagt u maar naar de mogelijkheden

KATWIJK BINSE BURGER  16.50

100% rundvlees

MET GEBAKKEN SPEK, TOMAAT, UI, AUGURK, ROSKAMSAUS , MEDIUM GEBAKKEN EN OP EEN BRIOCHE BROODJE MET FRITES EN SALADE

vegetarische burger 16.50

vegetarische burger uit de bollenstreek, geserveerd met paprika, prei, sla, gedroogde tomaat en yoghurt knoflooksaus, geserveerd met bijpassend broodje

roskam burger 16.50

100% rundvlees

met gesmolten geitenkaas, rucola, tomaat, spek en honing-mosterdmayonaise op een brioche broodje

kleine wijzigingen op de kaart kunnen voorkomen

HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRITES EN SALADE

VOOR DE JONGE KINDEREN

tot 12 jaar

SNACK À JACK MENU    7.75

KROKET OF FRIKANDEL MET FRIET, MAYO EN APPELMOES

TITA-TOVERSTOK MENU    7.75

KIP SATÉ MET FRIET, MAYO EN APPELMOES

RONALD MENU     7.75

MINI HAMBURGER MET FRIET, MAYO E APPELMOES

pizza margherita     7.75

pizza met tomatensaus, kaas en op een steen gebakken krokant deeg

KINDERDIERENIJSBEKER…. WAT EEN WOORD    4.75

Maar wel gevuld met vanille roomijs, slagroom en .. je mag de beker mee naar huis nemen!

SPECIAAL VAN ONS

‘ROSKAMMETJE’

RUNDERBIEFSTUK GEVULD MET KRUIDENKAAS, JAMMIE JAMMIE

BUITEN DE KAART OM

REGELMATIG WISSELEND GERECHT

KAN VAN ALLES ZIJN, MAAR ZEKERS TE WETEN DAT HET LEKKER IS, SMULLEN MAAR…

WAT LEKKERS TOE

frozen yoghurt 7.50

romige en frisse parfait van yoghurt met bastogne koeken en aardbeiensaus

DAME BLANCHE   7.75

bourbon vanille-ijs, warme chocolade saus en slagroom. Niet spannend, wel errug lekker….

tiramisu 8.25

kunstig gepresenteerde klassieke tiramisu van lange vingers, cacao, koffie, tia maria en mascarpone

chocolade broodpudding 7.50

huisgemaakte chocolade cake van callebaut met krenten en gegarneerd met een fris bolletje citroenijs

hangop 7.50

huisgemaakte romige hangop met vers fruit en een bolletje aardbeienijs

KANWEERNIETKIEZEN    9.50

KUNT U (WEeR) NIET KIEZEN? wij maken de keuze voor u met VERSCHILLENDE ZOETIGHEDEN OP ÉÉN BORD

rondje nellesteijn Kaas   12.50

kaasplateau van deze ambachtelijke wassenaarse kaasboerderij, met appelstroop en brood

BEGELEIDING VAN DE NAGERECHTEN

Ruby port 4.75 per glas

lbv port 6.50 per glas

Dessertwijn “gros manseng”   4.75 PER GLAS

SPECIAL COFFEE    7.50

SAMENGESTELDE KOFFIES MET KOFFIE, LIKEUR EN NATUURLIJK VERSE SLAGROOM

IRISH COFFEE MET WHISKEY,
ITALIAN COFFEE MET AMARETTO,
SPANISH COFFEE MET TIA MARIA,
FENCH COFFEE MET GRANDMANIER,
ISOLABELLA COFFEE MET ISLOLABELLA,
KISS OF FIRE MET COINTREAU EN TIA-MARIA

SPECIAL COFFEE ZONDER ALCOHOL   4.85

Espresso, opgeschuimde melk, siroop, verse slagroom en topping

TOTALLY NUTS,hazelnoot siroop
CHOCO DROOM, chocolade siroop
CAFÉ BRULÉE, caramel siroop

SLAAPMUTSJE ERBIJ?

WAT DACHT JE VAN EEN AMARETTO? COINTREAU? LICOR 43? OF ÉÉN VAN ONZE WHISKEY’S, EUHM WHISKY’S?

DRANKEN

Als proeflokaal hebben wij een uitgebreider assortiment dranken. Voor ieder wat wils.

THE GLENROTHES, single malt scotch whisky
DIMPLE, blended scotch whisky
DALWHINNIE, single malt scotch whiskey
JACK DANIEL’S, whiskey
RÉMY MARTIN VSOP, cognac

RESERVEREN

Snel & makkelijk reserveren doe je hier of bel naar 071-4030199.

BERICHT VAN DE KEUKEN
KATWIJK AD RIJN

ONZE GERECHTEN WORDEN MET VERSE INGREDIËNTEN BEREID, MET VEEL AANDACHT, ZORG EN LIEFDE, OMDAT WIJ VINDEN DAT IEDEREEN DAT VERDIEND

SPECIALE WENSEN
IVM ALLERGIËN?

GEEF DIT WEL TIJDIG DOOR, LIEFST BIJ RESERVEREN, DAN KUNNEN WE OOK HIER IETS LEKKERS VOOR BEREIDEN

KATWIJK A/D RIJN

GEZELLIG SAMENZIJN

WIJ ZIJN OPEN OP

WOENSDAG T/M Zondag VAN 11U TOT 23U

GENIETEN

MEER DAN 20 BIERSOORTEN

WI-FI HOTSPOT

GRATIS INTERNET